TANGÓ TANFOLYAM BUDAPEST - SENIOR TANGO KLUB - ARGENTIN TANGÓ - BudaiTangoClub - BUDAI TANGÓ

Tanáraink

senior argentin tango Budapest

Tangó oktatás Gáspár László

Tangó tanfolyamok keretében tangó tánc oktatást vállalunk tangózni vágyó uraknak és hölgyeknek!

Tangó tánc oktatást vállalunk tangó tanfolyamok keretében egyedülálló hölgyeknek és uraknak vagy olyan pároknak, akik tangó tánc tudásukat a tangó tanfolyamokon, jó hangulatban és emberi közösségben fejleszteni vagy kiegészíteni szeretnék.

Az egymásra is épülő tangó tanfolyamok, tangó órák az intenzív tangó tanulás lehetőségét nyújtják. Jó szívvel ajánljuk ezért minden tangózni vágyó egyedülálló férfinak vagy nőnek, illetve tangós párnak a tangó tanfolyamaink rendszeres vagy alkalmi igénybevételét. 

A tangó tanfolyamok keretében személyre szólóan és csoportosan is nagyon intenzíven foglalkozunk a tangó tanulással, illetve a személyre szabott tangó oktatással. Keressen bennünket Ön is és kérjen további információt a tangó oktatás, tangó tanulás lehetőségeiről! 

Gáspár László
"A tangó: kapcsolat. Kapcsolat a partnerrel. Kapcsolat a zenével. Kapcsolat önmagunkkal. Mindhárom kapcsolat alapja az odafigyelés.
A tangó út. Egyszerre megyünk rajta egyedül és együtt. Egyedül saját magunkkal, együtt a partnerrel valamint együtt a tangós közösséggel. Nekem ez a tangó.
17 éve tangózom. Életem részévé vált. 5 éve tanítok rendszeresen. Nagyon nagy öröm, amikor látom, hogy valaki ugyanazt érzi, amit én is átélek a tangó által. Remélem, ezt az érzést minél több embernek adhatom át!"

telefonon: 06-30/300-43-03,
e-mail: seniortangoclub@gmail.com      

 

Vissza

 

TANGÓ TANFOLYAMHOZ ötvenen túli senior férfi táncpartnereket keresünk

TANGÓ TANFOLYAMHOZ ötvenen túli senior férfi táncpartnereket keresünk
Ötvenen túl, 50+, 60+ senior korosztályból kedves és szimpatikus úr személyében táncpartnert keresünk senior argentin tangó tánctanfolyamon történő részvételhez.

Amennyiben Ön szívesen részt venne egy jó hangulatú senior tangó tánckurzuson, kérjük, hogy keressen bennünket mielőbb és kérje speciális ajánlatunkat!

Pálffy Márta

06-30/240 98 22

seniortangoclub@gmail.com

BUDAI TANGO KLUB - argentin tangó tánctanfolyamokat indít kezdőknek, haladóknak!

BUDAI TANGO KLUB - argentin tangó tánctanfolyamokat indít kezdőknek, haladóknak!
Budai László argentin tangó világbajnok új tangó klubjában kezdő, középhaladó és haladó argentin tangó tanfolyamok indulnak folyamatos becsatlakozási lehetőséggel!

TANGÓ & DIÓ - tánccal az ALZHEIMER-KÓR ELLEN. Megjelent Dr.Nyéki Gabriella könyve a táncterápiáról!

TANGÓ & DIÓ - tánccal az ALZHEIMER-KÓR ELLEN. Megjelent Dr.Nyéki Gabriella könyve a táncterápiáról!
Egy óra tangó és egy marék dió.Az Alzheimer-világnap alkalmából megjelent Dr.Nyéki Gabriella könyve, amelyből megtudhatjuk, hogy csökkenthetjük jelentősen az idős korral járó Alzheimer kór és az ezzel járó demencia kockázatát.


SENIOR ARGENTIN TANGÓ KLUB