TANGÓ TANFOLYAM BUDAPEST - SENIOR TANGO KLUB - ARGENTIN TANGÓ - BudaiTangoClub - BUDAI TANGÓ

Rólunk írtakÉvzáró tangó bemutató 2015 07 17Terézvárosi Magazin - Hatos Csatorna - interjú Bakacsi Béla táncdalénekes előadóművésszel - 2015 03 09 -Senior Argentin Tangó Klubról külön - a 17. perctől

Rólunk írták:

"....Talán a harmadik vagy a negyedik óránk volt, amikor megjelent Laci mellett. Pont úgy nézett ki, mintha egy film noir tangós jelenetéből lépett volna be az óránkra egy kicsit segíteni; vörös táncos ruhában, tangócipőben. Rögtön felcsigázta a kíváncsiságomat. 

Amikor egy-egy párcserénél vagy egy problémásabb résznél tudtam vele táncolni pár lépést, meghatározó élmény volt megtapasztalni, hogy mennyire simán és finoman is lehet reagálni a mozdulatokra, milyen harmonikus dolog tud lenni ez a követés-vezetés kapcsolat, és hogy mennyi pozitív érzelmet lehet meríteni a táncból. Elég messze volt még az az idő, amikor először mertem bedugni az orromat a milongára; ezeknek az estéknek a varázslatos hangulatát egyelőre Márta jelentette nekem. 

Édesanyám is Lacihoz és hozzá jár -- elmondása szerint itt azt kapják az emberek, amit szeretnének: kedvességet, kötetlen hangulatot, figyelmet. Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az utolsó, akit Márta behúz majd a tangó világába......."

Balás MárkMarcsi a szeptemberi csoportból: 

" Köszönöm nektek, hogy folyamatosan éreztetitek velünk a tangó varázsát. A tegnapi óra szerintem is az eddigi legjobb volt!"


Katának az apukája jár hozzánk: 

"72 éves apukám 2 hónapja jár tangózni. Azóta teljesen fel van dobva! Alapvetően zárkózott, szemlélődő típus, most teljesen kinyílt, sokkal vidámabb."

Dia:
"Olaszországban láttam egy tengerparti városka főterén,hogy tangóznak...valami eszméletlen volt...akkor tetszett meg a tangó. Büszke is lehetsz a csoportra! Én sok egyéb tanfolyamra jártam, de Ti vagytok a legjobb, legemberközelibb oktatók. Annyira nem éreztetitek a szintkülönbséget. Elhitetitek,hogy minden lehetséges:) "


Kató Csaba jegyzete: A nagy összekóstolás ( Borkóstolós tangó Café)
"..Nagy tétje volt így a tegnapi kóstolónak:) Képesek-e a választott
borok a zenékkel és a táncokkal egy teljesebb harmóniát alkotni..."
SENIOR ARGENTIN TANGÓ KLUB